Begrippenlijst

Een post- of vestigingsadres in Duitsland, een telefoonnummer met of zonder telefoonservice: om goed te kunnen kiezen welke dienstverlening uw bedrijf in Duitsland nodig heeft, hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de begrippen die bij dit onderwerp komen kijken.

Adressen

  • Postadres: adres en huisnummer, niet ingeschreven in het handelsregister;
  • Virtueel kantoor: adres en huisnummer, incl. telefoon en/of fax, niet ingeschreven in het handelsregister;
  • Vestigingsadres: adres van een onderneming of niet zelfstandige vestiging, met inschrijving in het handelsregister.
  • Zustellungsbevollmächtigter: Een formeel postadres in Duitsland, voor uw onderneming. (in de regel is er een persoon op dit adres die voor u is gemachtigd om uw post op dit adres aan te nemen.)

Telefonie

  • Telefoonnummer: Duits telefoonnummer, doorgeschakeld of met telefoonservice;
  • Telefoonnummer met telefoonservice: uw Duitse nummer wordt opgenomen door een medewerker van het businesscenter en naar uw aanwijzingen verwerkt;
  • Telefoonnummer met doorschakeling: een gesprek komt binnen en wordt aan u geïntroduceerd en doorgeschakeld. Dit wordt beschouwd als een extra handeling.

Wilt u meer informatie over de tarieven die voor bovenstaande diensten gelden? Kijk dan op onze pagina met tarieven. Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk te woord: u vindt onze contactgegevens op deze contactpagina.

Probeer direct!
Ook uw eigen postadres in Duitsland aanvragen? Test het nu een maand uit!
Blog
Onze dienstverlening
Neem contact met ons op
Wilt u een postadres in Duitsland, maar eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur graag telefonisch te woord. Stuur buiten deze kantoortijden een e-mail naar het onderstaande e-mail adres.

Kantoor Düsseldorf (DE)
Telefoon: +49 (0)211-98922494
E-mail: info@golden-dutch.nl