Telefoonnummer Duitsland

Onze dienst “Telefoonnummer Duitsland” is essentieel bij het starten van uw bedrijf op de Duitse markt. Veel Nederlandse bedrijven denken er wellicht niet bij na om een Duits telefoonnummer aan te schaffen als ze hun webshop naar Duitsland uitbreiden. Toch is dit erg belangrijk. Niet alleen zodat uw zakelijke relaties een binnenlands telefoonnummer hebben om u op te kunnen bereiken, maar ook omdat Duitse consumenten eerder een bestelling plaatsen bij een website met een telefoonnummer uit Duitsland dan uit Nederland.

Telefoonnummer Duitsland: hoe werkt dat?

Een telefoonnummer in Duitsland kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen. Wij hebben altijd telefoonnummers klaarstaan die we doorgaans al binnen 24 uur voor u kunnen inrichten en doorschakelen. Het telefoonnummer dat u bij ons huurt heeft het netnummer van Düsseldorf (0211) of u kunt kiezen voor een servicenummer dat begint met 0800,0190 of 0180.

> U wilt ook een telefoonnummer in Duitsland? Neem direct contact met ons op!

Telefoonservice Duitsland

Standaard schakelen wij een Duits telefoonnummer door naar het Nederlandse nummer van uw keuze. Daarmee kunt u dan ook zelf uw inkomende telefoontjes afhandelen. Zou u daar echter graag wat ondersteuning bij willen hebben, bijvoorbeeld omdat u de Duitse taal niet volledig machtig bent of omdat u de cultuurverschillen lastig te interpreteren vindt? Wij kunnen u dan een volledige telefoonservice Duitsland aanbieden. U kunt bij een Duits telefoonnummer kiezen uit verschillende gradaties van ondersteuning, van enkel doorschakelen tot een complete Duitse telefoonaanname:

  • Uw Duitse telefoonnummer slechts doorschakelen
  • Doorverbinden van het gesprek met persoonlijke vooraanmelding
  • Aannemen van telefonische bestellingen en ingeven in de webshop
  • Complete Duitse telefoonaanname met het afhandelen van gesprekken en doorgeven van notities

Deze telefoonservice Duitsland neemt u heel veel werk uit handen. Het zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om taal- of cultuurverschillen die kunnen ontstaan bij het onderhouden en beantwoorden van uw Duitse telefoonnummer.

Neem contact op

+4921198922494

Wij spreken Nederlands!

Probeer direct!
Ook uw eigen postadres in Duitsland aanvragen? Test het nu een maand uit!
Blog
Onze dienstverlening
Neem contact met ons op
Wilt u een postadres in Duitsland, maar eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur graag telefonisch te woord. Stuur buiten deze kantoortijden een e-mail naar het onderstaande e-mail adres.

Kantoor Düsseldorf (DE)
Telefoon: +49 (0)211-98922494
E-mail: info@golden-dutch.nl