Virtueel kantoor Duitsland

Een virtueel kantoor in Duitsland, ook wel een virtual office Duitsland genoemd, is uitermate geschikt om een start te maken met uw bedrijf op de Duitse markt. Waarom zo’n virtueel kantoor in Duitsland belangrijk is en hoe u er beschikking over kunt krijgen, leest u hieronder!

> Binnen 24 uur ook uw eigen virtuele kantoor in Duitsland? Ook geschikt voor verkopen op Ebay en Amazon in Duitsland.
Neem vandaag nog contact met ons op!

Een virtueel Duits kantoor

Wat is er inbegrepen bij een virtueel kantoor in Duitsland? Heel simpel, wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van ons Duitse postadres in Krefeld. Bij het virtuele kantoor hoort dan ook een straatnaam, huisnummer én een telefoon- en faxnummer. Het is echter geen inschrijving in het handelsregister. Het is daarin anders dan een echt vestigingsadres, waarbij u daadwerkelijk met een eigen vestiging aanwezig bent in Duitsland en met dat adres staat ingeschreven in het handelsregister. Dat is in een startfase op de Duitse markt nog niet nodig.

Wij sturen één keer in de week al uw post door naar uw Nederlandse adres en schakelen het telefoonnummer door naar uw gewenste nummer. Eventueel kunnen we ook de telefoonservice voor u afhandelen. Daarover leest u meer op de pagina telefoonnummer Duitsland.

Waarom een virtueel kantoor Duitsland?

Als u als Nederlands bedrijf een webshop heeft of bijvoorbeeld diensten aanbiedt die u naar de Duitse markt wil gaan uitbreiden, dan is het heel verstandig om een virtueel Duits kantoor te hebben. Dit hoeft niet eens een fysieke locatie te zijn waar u aanwezig bent, maar het is al voldoende als dit een adres is waarop u post kunt ontvangen en waaraan een telefoonnummer gekoppeld is. Waarom dat nu zo belangrijk is? Heel eenvoudig: Duitse consumenten hechten erg grote waarde aan de betrouwbaarheid van webwinkeliers. Zij zijn dan ook veel minder snel geneigd een bestelling te plaatsen bij een webshop met een Nederlands contactadres en telefoonnummer, omdat ze het risico dat er dan iets misgaat te groot vinden. Met uw virtual office in Duitsland lost u dat probleem op!

Wilt u graag meer informatie over een virtueel Duits kantoor? Neem gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Neem contact op

+4921198922494

Wij spreken Nederlands!

Probeer direct!
Ook uw eigen postadres in Duitsland aanvragen? Test het nu een maand uit!
Blog
Onze dienstverlening
Neem contact met ons op
Wilt u een postadres in Duitsland, maar eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur graag telefonisch te woord. Stuur buiten deze kantoortijden een e-mail naar het onderstaande e-mail adres.

Kantoor Düsseldorf (DE)
Telefoon: +49 (0)211-98922494
E-mail: info@golden-dutch.nl